LovaglásKedves Lovasaim !

Mint már bizonyára többen is tudjátok, az idei évtől tevékenység váltás miatt már nem lesz lehetőség a lovaglásra.
Köszönöm, hogy megtiszteltetek bizalmatokkal!
Továbbra is szeretettel várunk Titeket szabadidő központunkban és a hamarosan megnyíló Hotelben!
További sok sikert és örömteljes lovaglást kívánok Nektek!

Erik

  

Lovasoktatás

Lovas iskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a lovakkal való jó kapcsolat kialakítására, a velük való helyes bánásmód megtanítására. A lovas oktatásunk keretein belül pedig lehetőséget adunk lovasainknak arra, hogy lovukat megtanulják helyesen megközelíteni, leápolni, felnyergelni, felkantározni, egyéb szerszámokat felhelyezni, a lovat vezetni, a szerszámokat beállítani.
A gyerekeknek lehetőségük van nekik megfelelő méretű kislovakon, pónikon lovagolni, így számukra még biztonságosabbá és élvezetesebbé válhat a tanulás, szoros barátság alakulhat ki köztük és a kis kedvencek között.
Hogy lovaink minden téren a lehető legmegbízhatóbbak legyenek, és így jó élményeket szerezhessenek az oktatás során a lovasok, szakképzett oktatóink segítségével folyamatos képzésben részesítjük őket.
A tanuláshoz elhatározás és türelem, az önálló lovagláshoz megfelelő lovagló tudás és az állatok iránti tisztelet szükséges.
Lovagláshoz zárt cipő, hosszúnadrág, kobak használata kötelező.

Futószáras oktatás

Kezdő gyermek és felnőtt lovasoknak a lovaglás alapjainak teljes körű elsajátítása, (pl. helyes ülés, egyensúly, segítségek,  félfelvételek mindhárom jármódban, stb.).  Haladó lovasoknak ülésjavítás a még precízebb segítségadások és lovas  érzés kialakulásához. Bölcsiseknek, ovisoknak, kisiskolásoknak pónilovas futószárazás, sétáltatás, játszva lovaglás, tornázással, ügyességi feladatokkal is (pl. labdázás lóháton).
Sétáltatás, futószáras oktatás ára: 3.000.-Ft/. 30 perc

Osztályban  lovaglás

A futószáras felkészítés utáni önálló lovaglás, mely során lehetőség van a lovaglás ezen a szinten való tudományainak elsajátításához, a lóval való harmónia, egyensúly, lovas érzés és a segítségadások továbbfejlesztésére. Gyerekeknek pónin is.
Ár: 4.000.-Ft/óra                        Bérlet: 35.000.-Ft/10 óra

VIP lovaglás

1 fő oktatása, egyéni edzésprogram,  az egyedüli oktatást kedvelőknek, a ló irányítására hangsúlyt fektető órákat igénylőknek, vagy magasabb szinten való edzésekre (összetettebb segítségek, nehezebb feladatok elsajátítására)
Ár: 7.000 .-Ft/óra

 

Iskolák , óvodák és csoportok lovagoltatását vállaljuk.

A lovarda szolgáltatásai minden esetben csak szakoktató segítségével, előzetes időpont egyeztetés után vehetők igénybe.

Bejelentkezés telefonon: 06 70 41 93 242-es számonLovaglás GalériaKapcsolatElérhetőség


   

42 / 480-497

  

20 / 916-2436


horgaszto@erdelyimajor.hu


Kapcsolódási hiba: Access denied for user 'erdelyimajorhu'@'localhost' (using password: YES)